• Vestlia Resort Geilo

  Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo hvor hele familien vil trives. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og vi byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til luksusleiligheter i en varm komfortabel lodgestil. Vi har et eksklusivt spa- og fitnessenter – 1.000 kvadratmeter for kropp og sjel, moderne konferansesenter, hyggelig restaurant, bar og en flott bankettsal som er perfekt for bryllup og andre spesielle anledninger. Til stor glede for barn i alle aldre har Vestlia Resort et av Norges råeste hotell-lekeland.

  De største og beste opplevelsene skapes gjennom service og omtanke fra alle oss som jobber her. Det håper vi er noe av det du vil huske best etter endt opphold hos oss.

 • Turhus Maskin AS

  I 1985 kjøpte Per Turhus en eldre graver for å ha en tilleggsinntekt til gårdsdriften på Gol. Ganske raskt ble entreprenørdriften hovednæring og gårdsdriften ble tilleggsjobb. I dag har Turhus Maskin over 25 års erfaring i bransjen, og 20 ansatte i tillegg til innleid arbeidskraft. Firmaet har hatt en forsiktig vekst år for år, og er i dag ett godt etablert og solid familieselskap.

 • Team Verksted

  Team Verksted som kjede ble etablert i juli 2011. Likevel har alle verkstedene lang og bred erfaring i vedlikehold og service på spesielt tyngre kjøretøy. Alle er godkjente flermerkeverksteder.

  Våre om lag 200 ansatte vet alle hvor viktig kjøretøyet er for deg. Vi vektlegger god service, kvalitet og kompetanse for å gjøre ditt verkstedopphold så kort og godt som mulig. Vi utfører reparasjon og vedlikehold på store varebiler, bobiler, lastebiler, busser og hengere. Alle merker er velkomne. Våre verksteder er utrustet med moderne og avansert utstyr for reparasjon og elektronisk feilsøking. Hos oss sparer du tid og penger, alt for at du skal kunne ha bilen der den hører hjemme - på veien!

 • Egs Entreprenør AS


  Entreprenørbedriften har et relativt nisje konsept, men er allikevel allsidig.
  Til privatkunden tilbys alt fra a-å vedrørende grunnarbeider, betong, tømrer og murerarbeider. På dette området er vi totalentreprenør. Utleie av maskiner og utstyr tilbys også.

  Til større og kommunale engasjementer, kan vi tilby grunnarbeider, betong, kommunaltekniske anlegg, stein- og skiferarbeider, riving, samt andre større grunnarbeider.

  Vi har i dag ca 15 ansatte, med bred kompetanse og utdanning innen ovennevnte arbeidsområder.

 • Nettpartner Bane AS

  Nettpartner konsernet bygger, drifter og vedlikeholder infrastruktur for kraftforsyning, bredbånd og jernbane. Nettpartner ble etablert i 2006, og inkl. datterselskaper har vi ca. 580 medarbeidere med en samlet årlig omsetning på ca. 1 mrd. kr. Nettpartner er Norges største entreprenør innen elektrisk infrastruktur.

  Vi arbeider i hele verdikjeden, fra prosjektering og bygging, til vedlikehold, oppgradering og kontroll/tilsyn. Vårt hovedkontor ligger på Vinterbro, og vi har hele Norge som markedsområde.

 • Hallingdal Bilsenter AS

  Vi har et velrenomert og oppdatert verksted og et kyndig team til å bistå deg. Vi har i en årerekke vært en sentral aktør i hjerte av Hallingdal. Vi gjør vårt ytterste for imøtekomme våre kunders individuelle behov. Vi har salg av person- og varebiler, nye og brukte.

 • Gol Auto AS

  I en årrekke har Nissan, Suzuki og Isuzu vært av de mest solgte bilmerkene i Hallingdal. Dette er ingen tilfeldighet. Vi tilbyr kvalitet på de produktene vi selger og ikke minst; det arbeidet vi utfører.

  I tillegg er verkstedet tilknyttet Meca Carservice kjeden. Gjennom denne kjeden vil vi kunne tilby våre kunder som ikke kjører våre bilmerker, et fullverdig alternativ til merkeverksted.
  Vårt mål er å være best, og vil være det mål vi jobber med kontinuerlig. I alle avdelinger treffer du fagpersoner du kan stole på og med stor kunnskap innenfor sitt fagområdet. Så hvis du vurderer å bytte bil eller trenger noen av våre ettermarkedstjenester, kom innom og prøv oss neste gang. Velkommen innom for en hyggelig bilprat!

 • Klæstad Grøntanlegg

 • Golsfjell fjellstue

  Golsfjell Fjellstue har røtter langt tilbake i historia. Det startet for 100år siden, da by- og bygdefolk kom til fjells forå nyte den friske luften og oppleve service og komfort i en ekte fjellstue.

  Men selvsagt har Golsfjell Fjellstue tilpasset seg den moderne tid. Innenfor de gamle tømmerveggene finner du en effektiv stab av medarbeidere som vet å stille opp for sine gjester. Vår meny er basert på tradisjonsrike matskikker i distriktet, men også utviklet i takt med tiden forå tilfredstille ønsker fra moderne internasjonale kjøkken.

 • Hallingdal Trykk AS

  Trykkeriet med mange spennende kunder og utfordringer både innen design, og tradisjonell reklame. Vi er i dag 5 personer og holder til på Gol i Hallingdal. Her kan vi tilby alt du måtte ønske av trykte produkter. Vi hjelper deg også gjerne med utformingen av trykksaken! Dette gjør at produksjonen tar kortere tid, og du sparer også penger på at hele jobben blir utført på samme sted. Du er også velkommen til å sende oss ferdige originaler, se spesifikasjoner på dette.

 • Norsk Steinmiljø

  Norsk SteinMiljø AS er en av Norges ledende aktører innen import og salg av natursteinprodukter. Vi satser bevisst på produkter av høy kvalitet, og våre ansatte og salgsagenter har meget gode produktkunnskaper. Vi sørger for god oppfølging og service overfor våre forhandlere og kunder.
  Norsk SteinMiljø AS har i flere år importert naturstein og har i stor grad vært med på å introdusere nye produkter i markedet til den vanlige forbruker. Våre produkter er «gjør det selv» produkter, med gode løsninger for enkel montering med elegant resultat.

 • JC Raceteknik

  Det unga rallycrossteamet består av ägaren och teamchefen Joel Christoffersson, 26 år, samt två fast anställda mekaniker. JC Raceteknik är stationerat i värmländska Kil, men har under åren jobbat med förare från hela världen. Vid tävlingar hyr teamet in personal och är då runt 20 personer på plats. Joel följer gärna mottot ”rent och snyggt, med de bästa bilarna” och framtidvisionen är att inom fyra år stå i depån som Supercarteam i VM.

 • T. Engene AS

  T Engene AS er en av landets ledende entreprenører på lasting og utkjøring fra tunneler. Annen massetransport, graving, planering ,vann og avløp og veivedlikehold, er også en del av T Engene`s hverdag. Vi gjennomfører også veiprosjekter og har omfattende oppdrag for jernbaneverket innen vedlikehold, bygging av kulverter og legging av stikkrenner.

  Våre samarbeidspartnere gir oss tillit. Den vil vi gjengjelde med å utføre våre oppdrag på en tilfredsstillende måte gjennom effektivt og sikkert arbeid mot et sluttprodukt som begge parter kan være stolt av.

  Vi har en dyktig arbeidsstokk på ca 100 ansatte som er ansvarlig for prosessen fram til ønsket resultat. I tillegg har vi en maskinpark med det beste utstyret for å tilfredsstille kravene som settes til oss.

  Vi har vår base-administrasjon og verksted på Gol i Hallingdal, men våre oppdragsgivere kommer fra hele landet. T Engene AS jobber for private, bedrifter og offentlige institusjoner. Oppdragene foregår høyt til fjells, ved sjøen, i by-områder og i nærmiljøet. Bedriften er glad i utfordringer.